Miksi vähäkaloriset dieetit eivät toimi?

Miksi vähäkaloriset dieetit eivät toimi?

SISU CREW KYSEENALAISTAA

Meidän hyväuskoisuuttamme, epävarmuuksiamme
ja kärsimättömyyttämme on käytetty hyväksi.

Sellainen ihminen, joka elää keltaisen median pikadieettiotsikkoiden maailmassa, jonka uutisvirrassa on normalisoitunut raskas kuvankäsittely tai kuntoihanteena fitness harrastajien lavaolemus - ei varmasti ole verkossa surffailtuaan viisaampi eikä onnellisempi.

Pussikeittovalmistaja saa tilinsä, vaikka ostajan aineenvaihdunta menee sekaisin ja projekti tyssää ennen alkujaan. Kukaan ei saa koskaan tietää, vaikka personal trainerin referenssitarinassa tiputetut kilot ovat jo tulleet tuplana takaisin.

Meitä on johdettu harhaan. Meille on myyty hyvinvoinnin nimissä helppoja vippaskonsteja ja eristäviin liikkeisiin keskittyviä saliohjelmia, joilla ei ole loppupeleissä juurikaan tekemistä terveen ja toimivan, pitkäikäisen ja voimakkaan kehon kanssa.

SISU CREW PALAUTTAA  MEIDÄT JUURILLEMME

Opituista asioista tulee itsestäänvelvyyksiä.
Itsestäänselvyyksistä tulee meitä määrittävä totuutemme.

Ankaruudella, kielloilla, sättimisellä, itsesäälillä ja häpeällä päästään vain toisiaan ruokkivien negatiivisten taipumusten kehään. Positiiviseen pitkäjänteisyyden kehään pääsemme muokkaamalla ajatuksiamme.

Kehomme ei ole koskaan paussilla. Ei laiteta koskaan kehitykselle ja palautumiselle oleellisia ravintoaineita katkolle. Keskitytään sen sijaan vähentämään kehon kiputiloja ja stressiä.

Annetaan itsellemme avaimet onnistumiseen ja pysyvään muutokseen. Miksi ihmeessä virittäisimme itsellemme ansaa liian suurilla ja nopeilla muutoksilla tai ehdottomilla kielloilla. Kauas kantava muutos tapahtuu yksi asia kerrallaan.

Yksi asia kerrallaan. 

Tutustu valmennuksiimme!