REKRYTOIMME VALMENTAJIA

REKRYTOIMME VALMENTAJIA

ETSIMME SUOMEN PARHAITA VALMENTAJIA

Rinnassasi tulee sykkiä palava liekki valmentamista ja laumasi johdattamista kohtaan  🔥

Hyvinvointi on aina fyysisen ja henkisen maailman summa. Siihen kietoutuu ruoan ja treenin lisäksi mm. tunteet, motiivit, itsetunto, työ, vapaa-aika ja ihmissuhteet muiden ohessa. Sinun ei tarvitse olla alasi tunnetuin nimi eikä sinun tarvitse tietää kaikesta kaikkea. Sinun tulee kuitenkin uskoa täydellä sydämellä omaan tekemiseesi.

SISU CREW etsii nyt personal trainereita, mentaalivalmentajia, elämäntapa- ja muutosvalmentajia sekä muita oman alansa kiistattomia kuninkaita.

MITÄ TARJOAMME? 

SISU CREWllä jokainen saa keksittyä siihen, missä on paras.
Reilun taloudellisen korvauksen lisäksi saat taustaorganisaation täyden tuen. Hallinnolliset ja operatiiviset tehtävät hoidetaan SISU CREWn yhteisössä keskitetysti.

Saat - ja sinun pitää olla juuri sellainen kuin olet.
Meille tärkein asia tekemisessämme on se, että kaikki tehdään "aina hyvinvointi edellä". SISU CREW ei koskaan huiputa asiakkaitaan pikaratkaisuilla. Kituutusdieettejä voi myydä kuka tahansa ja hyvään hintaan, mutta vain SISU CREW tarjoaa oikeasti avaimet onnistuneeseen elämäntapamuutokseen. Kaikki valmennuksemme tähtäävät aina yhä parempaan vointiin ja antoisampaan elämään. Se on tärkein oppimme, jonka vuosikausien valmennuskokemuksemme on meille juurruttanut.

Keskustelemme jokaisen valmentajan kanssa yhdessä, mikä on sinulle sopivin valmennusmetodi ja minkä aihepiirin ympärillä koet voivasi auttaa asiakkaita eniten. Tämän jälkeen valmennukselle suunnitellaan runko ja aikataulutus. SISU CREW auttaa suunnittelussa ja tarvittaessa myös kuvaa ja editoi kaiken materiaalin. Kaikki taustatyö on valmentajalle itselleen maksutonta. Valmentajalle ei aiheudu yhteistyöstä muita kuluja kuin hänen oma työaikansa.

KUINKA HAEN?

Kuvaa kännykällä itsestäsi 1-3 minuutin mittainen video, jossa kerrot omasta valmennustaustastasi ja omista intohimoistasi.

Lähetä video whatsapissa numeroon +358 40 664 4757 tai sähköpostilla eija@sisucrew.fi. Voit myös tiedustella työtarjouksesta lisää esimerkiksi yhteydenottolomakkeemme kautta.