Sisuvalmentaja Anne Partanen

Sisuvalmentaja Anne Partanen

SISUVALMENTAJA ANNE PARTANEN

Sisuvalmentaja Anne Partanen asuu Vantaalla miehensä ja kahden lapsensa kanssa. Jos Annea ei näy kotona, löytää hänet treenaamasta tai avannosta uimasta.

Anne haluaa auttaa jokaista suomalaista voimaan hyvin. Luontainen ominaisuus saada ihmiset innostumaan, ohjasikin Annen aikanaan oman intohimonsa, kestävyysvalmennusten pariin.

Motivointikykynsä sekä pirskahtelevan iloisen luonteensa lisäksi Annen valmentajakrediitteihin luetaan mm. lisensoidun personal trainerin koulutus, liikunnan ammattitutkinto sekä hyvinvointivalmentajan koulutus.

Kestävyysurheilu on intohimoni

Anne rakastaa juoksemista, hiihtoa ja crossfitiä, eli koko kroppaa kehittäviä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia edistäviä lajeja. Koronarajoitusten aikana juoksukoulut siirtyivät etäohjaukseen ja näistä tulikin suosittuja, valtakunnallisia online valmennuksia. Juoksu- ja hiihtokouluja on sittemmin pidetty niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin pääkaupunkiseudulla. Anne kykenee innostamaan ja motivoimaan niin täysin vasta-alkajaa kuin kokeneita kestävyysjuoksijoitakin. 

Pienillä muutoksilla tehdään pysyvää jälkeä

"Valmennustyylini on hyvinvointilähtöistä", Anne kertoo. SISU CREW:lla uskotaan vakaasti siihen, että pienillä muutoksilla tehdään pysyviä elämäntapamuutoksia. 

Nykyinen fitness -maailmasta vaikutteensa saanut ja juuriltaan kauas eksynyt verkkovalmennusmaailma on ihmisille liian ankara. Liian kireät käskyt ovat meistä suurimmalle osalle tuhoisia. Niillä pedataan vain epäonnistumisia. "Sen sijaan hyvä valmentaja motivoi ja kannustaa, mutta ei vaadi mahdotonta", Anne selittää. Jokainen pienikin muutos on aina askel oikeaan suuntaan. "Sen kun saisimme iskotettua jokaisen valmennettavan mieleen", Anne toteaa.

Kävellen kuntoon

Anne debytoi SISU CREW:lla luontaisesti kestävyysvalmennuksen parissa. Kävellen kuntoon on 6 viikkoa kestävä kestävyyskuntovalmennus, jonka aivan kuka tahansa, lähtötasoon katsomatta, kykenee suorittamaan. Kurssilla läpikäydään kaikki tarvittava kävelyn perusteista, unen ja levon tärkeyteen, kehonhuoltoon, sauvakävely- ja maastotekniikkaan. Kurssilla edetään viikkotason helppoja haasteita suorittaen. Tervetuloa talven hauskimmalle liikuntakurssille! 

Klikkaa tästä ja tutustu valmennukseen!