Sisuvalmentaja Lasse Kinnari

Sisuvalmentaja Lasse Kinnari

Lasse Kinnari

Lasse Kinnari asuu Lapualla, mutta SISU CREW:n myötä Lassen vahva ammattitaito on saatu nyt kaikkien suomalaisten saliharrastajien saataville. Lasse on erikoistunut intensiiviseen kuntosaliharjoitteluun ja siinä aivan erityisesti hypertrofiseen voimaharjoitteluun, joka on avaintekijä lihasmassaa lisäävässä sekä rasvanpolttoon tähtäävässä voimaharjoittelussa. 

Luomme ihmisille parempia elinvuosia 

Suurimpana motivaatiotekijänä Lassen valmennusuralla on ollut auttamisenhalu ja siitä saatu ilo. Myös Lassen omaan elämään on mahtunut kamppailua esimerkiksi omien liikkuvuusvaivojen kanssa. Siksi onkin kaikkein merkityksellisintä, kun asiakasta kyetään auttamaan jo ennaltaehkäisevästi. "Silloin olen jo onnistunut", Lasse toteaa.

Lassen perimmäinen pyrkimys tuottaa ihmisille parempia elinvuosia. Hän kokee palkitsevaksi, kun asiakas kykenee irtautumaan huonoista elintavoista ja saa terveellisiä elämäntapoja niiden tilalle. 10 vuoden treenitausta, jatkuva tutkiminen ja kouluttautuminen ovat tuoneet Lasselle laajan tietotaidon kehon muokkaamiseen ja haluaakin antaa nyt muille onnistumisia.

Suomen kattavin lihasmassan kasvattamiseen keskittyvä verkkovalmennus on nyt valmis

Laskimme, kuinka pitkäksi aikaa nykyisessä valmennuskokonaisuudessamme on treenattavaa, jos kaikki osa-alueet käy läpi. Vastaus: yli kahdeksi vuodeksi! Tämä valmennus ei jätä ketään kylmäksi. 

Helpoimmilla ohjelmilla pääset syventämään pohjaosaamistasi ja rakennat työkapasiteettia ohjelma ohjelmalta. Pääset haastamaan itseäsi niin suorilla loppuun asti viedyillä sarjoilla, kuin myös erilaisin tahtotilaa kysyvin tehokeinoin. Kasvuärsyke ei pääse tasaantumaan, vaan jokaisessa ohjelmassa on erilainen teema, josta määräytyy pääliikkeiden progressiomalli sekä tapa, millä apuliikkeitä toteutetaan. Osassa ohjelmia on myös ennen kevennystä omalla teemallaan oleva erikoisviikko, josta on mukava siirtyä kevennysjaksolle.       

Valmennuskokonaisuus on suunnattu erityisesti lihasmassaansa kasvattaville henkilöille, joilla on jo valmiiksi kuntosalitaustaa ja liiketekniikat hallussa. SISU CREW antaa harjoittelemiselle selkeän suunnan ja vaihtelevaa tekemistä pitkäksi aikaa. 

Aloittelijoille valmennusta ei suositella

Ennen Lassen lihasmassavalmennuksen aloittamista, on oltava perusliikkeet ja perinteinen saliharjoittelu hallussa. Edeltäviä on suositeltavaa treenata yhdessä valmentajan kanssa, joka kykenee valvomaan oikeaoppisia liikemalleja sekä huomaa mahdolliset haasteet kehon asennossa.  

Harjaantuneen ja kokeneemman saliharrastajan valmennuksen ytimessä on useiden eri treenitapojen käyttäminen, jotta kasvuärsyke ja vaihtelu pysyy yllä. "Jos kaipaat tekemiseesi haastetta ja olet valmis panostamaan kehitykseesi kokonaisuutena, eli haluat oppia muutakin kuin vain suorittamaan koneenomaisesti liikkeet ohjelman järjestyksessä, ei muuta kuin mukavaa ja oppirikasta matkaa valmennuksen parissa!", Lasse tiivistää. 


Katso kaikki Lassen myynnissä olevat valmennukset!