Sisuvalmentaja Lotta Huuhtanen

Sisuvalmentaja Lotta Huuhtanen

Kuva: Lotta Englund

Sisuvalmentaja Lotta Huuhtanen

Lotta lähti personal trainer koulutukseen jo heti lukion jälkeen. Vuonna 2013 ala ei ollut vielä huippuvuosiensa suosiossa, mutta Lotta tiesi, että tämä on se polku, jota hänen on tarkoitus lähteä seuraamaan.


Lisensoidun personal trainerin koulutuksen lisäksi Lotta on opiskellut myös liikuntaneuvojaksi ja täydentää vahvaa osaamistaan parhaillaan fysioterapiaopintojen parissa. Siirtymä liikunta-alalle oli luontainen, olihan Lotan koko lapsuuskin kulunut kilpaurheilun parissa.

Strong is the new fit

Lotta on erikoistunut kuntosaliharjoitteluun ja valmentaa monipuolisesti sekä aloittelijoita, lihasmassan kasvattamiseen keskittyviä voimailijoita sekä kisalavoille tähtääviä urheilijoitakin. Myös Lotta treenaa tavoitteellisesti - ja paljon. Kesäisin jää kuitenkin aikaa myös rakkaalle moottoripyöräharrastukselle.

"Olen tosi ratkaisu- ja asiakaskeskeinen valmentaja", Lotta kertoo. "Mikäli valmennusohjelmassa on jotain, mitä asiakas ei ymmärrä, kerron mielelläni miksi ohjelma on tehty juuri näin, ja mihin mikäkin vaikuttaa", Lotta jatkaa. Ymmärrys nostaa motivaatiota.

-40 kiloa vuodessa

Lotan pitkälle valmennusuralle on mahtunut monia ilon ja onnistumisen hetkiä.
Yksi mieleenpainuvimmista tarinoista liittyy Lotan valmennettavaan, joka onnistui pudottamaan 40 kiloa 12kk aikana. Kyseinen asiakas on sen jälkeen onnistunut säilyttämään uudet elämäntapansa jo 5 vuotta. "Juuri nämä pysyvät muutokset ja hyvä uusi elämä, ovat se syy, miksi tätä teemme", Lotta hymyilee.

Tutustu tästä Lotan valmennuksiin!